AANVRAAG
 

 


Hoe krijgt u uw Tricot Tiet(en) of Hartkussentje?

U kunt u bestelling bij ons plaatsen of bij één van onze zusterorganisaties.

U kunt een aanvraag bij ons doen via een mail of via het aanvraagformulier hieronder.
•    Uw aanvraag wordt bevestigd binnen drie dagen
•    Als wij niet uit onze voorraad kunnen putten, dan wordt zo snel mogelijk uw bestelling gemaakt door één van onze vrijwilligers.
•    Wij proberen binnen 14 dagen uw bestelling naar u toe te sturen, maar als er veel aanvragen tegelijk komen, dan kan het wel iets langer duren. U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt weten hoe het staat met uw bestelling.

Uit welke kleuren kunt u kiezen?
•    Alle Tricot Tieten worden gemaakt door vrijwilliger van garen dat ze zelf aangeschaft hebben
•    Meestal kunnen we voldoen aan uw kleurkeuze. U kunt kiezen tussen gedekte pasteltinten of heldere kleuren of u kunt aangeven dat het u niet uit maakt. Maar als u iets langer wilt wachten kunnen we misschien precies de kleur van uw keuze maken.

Hoe zit het als u speciale wensen heb, bijvoorbeeld vanwege een allergie?
Doordat de Tricot Tieten door vrijwilligers gemaakt worden en zij soms garen uit hun eigen voorraad gebruiken, zijn we niet altijd 100% zeker van de samenstelling. We vragen wel of iedereen zachte, goed wasbare garens (géén wol) wil gebruiken.
De Tricot Tieten zijn gevuld met fiberfill (vergelijkbaar met kussenvulling). Als er sprake is van een bepaalde allergie, kunnen we speciaal voor u niet-allergene Tricot Tieten maken als u er op wilt wachten. We kunnen niets garanderen, maar we doen er alles aan om te zorgen dat u krijgt waar u om vraagt.


Voor het aanvragen van van één of meerder van onze producten graag vermelden:

Aanvraagformulier