NIEUWS
20 januari 2018 
 
Bijna 20 Hartkussentjes voor deelnemers aan een verwendag Het pakket op de fiets, klaar voor verzending naar Amsterdam.
 
 
Het pak op weg naar Amsterdam

Ziekenhuis Bethesda te Hoogeveen, 17 nov.
2017

Op 17 oktober van 10:00 tot 11:30 uur werd er een ochtend georganiseerd door Treant Zorggroep op locatie Bethesda Ziekenhuis te Hoogeveen.Het evenement werd gehouden in de grote zaal op de eerste verdieping.Tijdens deze ochtend was de grote zaal ingericht met meerdere stands, waarop diverse zaken uit de omgeving protheses en bijbehorende lingerie/badkleding presenteren. Ook waren er ervaringsdeskundigen waar patiŽnten terecht konden met hun vragen

Speciaal evenement 22 maart 2017 te Noordwijk

Foto woensdag 22 maart a.s.  van 10:00 tot 17:30 uur is er in het Cultuurcafe een brei-marathon knitted knockers voor vrouwen in Koerdistan (Irak) & Suriname. Deze worden 9 april uitgereikt samen met siliconenprotheses  die nu landelijk ingezameld worden voor een tweede leven door Lily van Nieuwenhuizen, verbonden aan het Adamas inloophuis in Nieuw Vennep. Klik op het plaatje van de poster voor meer informatie.
Nationale vrouwendag Oldenzaal, 8 maart
Een succesvolle avond. Lies hield een aan het begin een toelichting op de gebreide borstprotheses. Aan het begin al belangstelling, maar na de pauze  veel en aan het eind van de avond nog meer. Er zijn meer dan 20 Tricot Tieten weggegeven en er zijn heel wat flyers meegenomen.
                      
 
Vulmiddag voor 8 maart 2017
tijdens een High Tea
op 17 februari borstjes vullen voor de Internationale Vrouwendag op 8 maart in Oldenzaal, locatie Breedwijs, Helmichstraat 44, Zuid-Berghuizen. Inloop tussen 19.15 en 19.30. Daarna speeches en workshops. Welkom!!
 
Tricot Tieten hard op weg!

De maand februari is de maand van de grote vlucht die de Tricot Tieten (Knitted Knockers) hebben genomen! Ze zijn allemaal gelabeld (cup A, B, C en D) en in groepjes van 10 gebracht naar 4 fysiotherapeutische groepspraktijken. Dit is dubbel mooi, want ten eerste kunnen ze in een vertrouwde omgeving aangepast worden en bovendien scheelt het een hele hoop verzendkosten.


 

24 januari 2017: Breivrijwilligers uit Loosdrecht
Onze breivrijwilligers in Loosdrecht stuurden ons 18 prachtige gebreide borstprotheses, 3 paar in B, 3 paar in C en 3 paar in D. …ťn stel heeft al een goede bestemming gevonden.
December 2016: TT naar Amerika! 
Topdrukte en een wereldvraag om hulp na een artikel over Knitted Knockers. Wij stuurden 70 Tricot Tieten.

468 orders for knitted knockers went in the mail yesterday! Over 3,500 orders have been filled since the Dear Abby letter,Dec 6th. We need thousands more so keep them coming PLEASE! We are completely out of size Bs and Cs. Register with us at  knittedknockers.org to become a knitter or crocheter of knitted knockers and help make a difference for a lot of woman.
8 oktober 2016: vulmiddag bij Lies
We hebben 's middags met 6 mensen een grote voorraad Tricot Tieten gevuld onder het genot van een kopje koffie of thee en lekkere appelflappen.